Als de nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven, klik hier

April 2016     

HERMON Erfgoed aanwezig bij bijeenkomst Monument in beweging

Op 20 april jl. organiseerde de Provincie Limburg een bijeenkomst voor met name gemeenten en monumenteigenaren met als titel Monument in beweging. De aftrap werd gedaan door gedeputeerde Patrick van der Broeck die de visie op het provinciale beleid toelichtte. 

Lees meer


Duurzaamheid centraal tijdens de 1e HERMON Netwerkbijeenkomst van 2016

Op 22 maart jl. organiseerde HERMON Erfgoed de 1e HERMON Netwerkbijeenkomst van 2016 voor al haar leden. Dit keer stond de middag in het teken van duurzaamheid en monumenten. De titel van de bijeenkomst luidde dan ook: ‘’De Vergroening van onze Monumenten’’. 

Lees meer


HERMON Erfgoed Doet 2016

Het Oranje Fonds organiseerde op 11 en 12 maart samen met duizenden organisaties in Nederland, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook HERMON Erfgoed deed dit jaar voor de derde keer weer mee!

 

Lees meer


Nieuwe uitdaging Alfred Eeltink

Onze relatiemanager Alfred Eeltink heeft sinds maart een nieuwe uitdaging gevonden. Als Director of Sales and Marketing bij Hotel Facility Concepts gaat Alfred een nieuwe en internationale start maken. Wij wensen Alfred heel veel succes bij deze carrière stap en hopen natuurlijk dat onze prima relatie ook in de toekomst in stand gehouden blijft. Wij hopen er op nog samen prachtige hotelconcepten in monumenten onder te brengen.Jubileum: HERMON Erfgoed bestaat 5 jaar

Op 27 januari 2011 is de rechtsvoorganger van HERMON Erfgoed B.V te weten HERMON B.V. opgericht. Op 29 juni 2012 hebben Jan de Mooij en Machiel van der Plas de aandelen overgenomen van HERMON B.V. en de afgelopen drie jaar flink geïnvesteerd in het binnenhalen van mooie rijksmonumentale projecten.

Lees meer


Projectbureaus in Nijmegen en Simpelveld

Vanaf begin van 2016 heeft HERMON Erfgoed op 2 locaties een eigen projectbureau ingericht. Het projectbureau in Simpelveld is reeds in gebruik vanaf medio 2015. Daar is eind 2015 de locatie in Nijmegen aan toegevoegd. Voor beiden projecten geldt dat ze daarmee een stap hebben gezet naar een volgende fase van realisatie.  HERMON Erfgoed geeft gastcollege aan de Hogeschool van Rotterdam

Op 17 december jl. heeft HERMON Erfgoed-directeur Machiel van der Plas een gastcollege gegeven aan de Hogeschool van Rotterdam. Het gastcollege maakte onderdeel uit van het vak Taxatieleer. Doel van het gastcollege was om een indruk te geven hoe taxeren van monumenten in de praktijk eraan toe gaat. Vragen als:  hoe worden rijksmonumenten getaxeerd? Hoe zorgt HERMON Erfgoed voor waarde creatie? En hoe gaat HERMON Erfgoed te werk? stonden centraal.

Lees meerWilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.
Copyright © HERMON Erfgoed B.V.