Als de nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven, klik hier

December 2016     

Aankoop Maria Boodschapkerk

Eind dit jaar heeft HERMON Erfgoed de Rijksmonumentale Maria Boodschapkerk in Goirle verworven. In de kerk worden 22 koopappartementen gerealiseerd.

Half december organiseerden we de eerste informatieavond voor ongeveer honderd belangstellenden. 

HERMON Erfgoed is voornemens om samen met potentiële kopers de voorlopige schetsontwerpen verder uit te werken. 

 Eerste plannen voor HOLLANDIA

HERMON Erfgoed heeft de koopovereenkomst getekend voor de aankoop van één van de meest markante Rijksmonumentale gebouwen van Vlaardingen: het Hollandia pand van N.V. Hollandia, Hollandsche Fabriek van Melkproducten aan de Oosthavenkade 42.

Vanaf medio 2017 wil HERMON Erfgoed hier 15 prachtige stadsappartementen realiseren met voorzieningen in het souterrain. 

Lees meer


Start project vm. Mouterij De Goudsbloem

De gemeente Schiedam heeft de onherroepelijke vergunningen verstrekt aan HERMON Erfgoed voor de herontwikkeling en verbouw van de voormalige Mouterij de Goudsbloem.

In dit Rijksmonument zullen 34 (huur) appartementen worden gerealiseerd voor een bijzondere doelgroep. De verwachting is dat de woningen zullen worden opgeleverd vanaf oktober 2017. De beoogde aannemer voor dit project is  bouwbedrijf Heembouw Wonen B.V. De aangevraagde en verleende subsidie van de provincie Zuid-Holland en de BRIM- subsidie zijn begeleid door Van Draeckeburgh Advies. Voortgang projecten Nijmegen

In Nijmegen zijn wij gestart met de verbouw en herontwikkeling van de vm. Stadsdrukkerij aan de Priemstraat en achterkant van het vm. Belgische Consulaat aan de Parkweg. Hier realiseren we 54 appartementen/studio’s. Onlangs hebben we ook een projectbureau gerealiseerd in ons derde herbestemmingsproject aan de Priemstraat/Lagemarkt, in het gebouw dat ook wel de Olifant wordt genoemd. Hier zal HERMON Erfgoed 16 appartementen realiseren. De vergunningen hiervoor zijn reeds onherroepelijk.  Eindejaarsgroet!

Namens het hele HERMON Erfgoed team wensen wij u fijne feestdagen en een monumentaal inspirerend 2017!
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.
Copyright © HERMON Erfgoed B.V.